Ondersteunende illustraties

De illustraties van Labaroeza maken uw teksten aantrekkelijker. Ze zijn altijd een toevoeging en ondersteunen de boodschap die u graag wil uitdragen. De tekeningen zijn helder, soms grappig, en altijd creatief. Elke illustratie vult aan in sfeer en betekenis. Voor (kinder)boeken, brochures, websites, tijdschriften; Labaroeza zorgt voor een passende illustratie in overleg met u als klant.

Key visual

Een key visual ontwerpen is een vak apart. Key visuals vormen een belangrijk onderdeel in het tekenen van een storyboard voor bijvoorbeeld een tv-commercieel of online campagne.Labaroeza ontwerpt een key visual in de stijl, die past bij uw commerciële promotiecampagne.

Infographics

Een opkomende vorm van illustraties zijn infographics. Een infographic voegt u toe wanneer u in één oogopslag informatie overzichtelijk wilt maken. Deze vorm van illustraties zijn praktisch, want ze geven inzicht in soms complexe of saaie gegevens. Zo wordt de informatie op een prettige manier overgebracht en onthouden uw klanten het beter. Lees meer over infographics.

Voorbeelden van illustraties:

  • illustraties kinderboek
  • illustraties brochure
  • key visual
  • infographics

Vraag gerust naar specifieke toepassingen en prijzen van illustraties.
Telefoon: 06-23190044
e-mail: info@labaroeza.nl

1950_racecar
Beatrix_&_Bernard
Blue_Fifty_Infographic_140130
Chapeau_Events_Logo_Mid_Summer_Festival_Ericsson_01_140701
Dutchbooks_Kleurplaat_voor_volwassenen_01_140919