Erwin Vreeman, freelance ontwerper

De man achter Labaroeza is Erwin Vreeman. Begonnen als freelance ontwerper heeft Erwin sinds 2006 een eigen tekenstudio opgebouwd. Met creativiteit en passie voor het tekenvak. Dit merk je aan Erwin als je met hem samenwerkt; bij de eerste ideeën voor een illustratie laat Erwin zijn kracht in brainstormen zien. Daarbij put hij als freelance ontwerper ook uit zijn ruime ervaring in grafische vormgeving en illustratief werk.

De beste creaties

‘Het is pas af als de klant en ik tevreden zijn’ is het motto van Erwin. Direct contact met de klant werkt het beste. Een goed gesprek over de vraag van de klant, brainstormen en overleggen en snelle terugkoppeling over de schetsen, ontwerpen en concepten; dat zorgt voor de beste creaties. Labaroeza werkt vanuit omgeving Tilburg/Breda. De klantenkring is zeer divers, van grote organisaties als BNN en het UWV naar MKB in logistieke-, medische-, reclame- en internet vakgebieden.

Creatieve samenwerkingen

Erwin heeft een solide netwerk aan getalenteerde ‘collega’s’. De onderlinge samenwerking is gemakkelijk gevonden. Zo kan Labaroeza voor elke creatieve uitdaging op het vlak van illustratief en grafisch ontwerp een verrassende en kwalitatieve oplossing bieden. De ambitie is om met Labaroeza uit te groeien tot een ontwerpstudio die sterk is in out-of-the-box-denken en bekend staat om de briljante concepten.

Ontwerpproces

Wilt u een goede indruk krijgen van wat Labaroeza voor u kan doen? Bekijk de cases en lees meer over het ontwerpproces en hoe zijn tekenstudio te werk gaat.

Contact

Labaroeza Tekenstudio
Erwin Vreeman
Mary Zeldenrustlaan 161
5122 CH Rijen
Telefoon: 06-23190044
e-mail: info@labaroeza.nl