Karikaturen

U ziet uw klanten graag lachen? Breng uw boodschap over met een karikatuur. Deze personages zijn uitvergroot in bepaalde kenmerken en werken op de lachspieren. Een karikatuur trekt altijd de aandacht en maakt uw verhaal heel laagdrempelig. Kies in overleg met Labaroeza welk stereotiepe past bij uw bedrijfscommunicatie en welke kenmerken daarbij overdreven of lekker dik aangezet mogen worden.

 

Als u al een persoon in gedachten heeft om de karikatuur op te baseren, dan is een foto handig om als basis voor de karikatuur te gebruiken. U merkt dat het voorwerk voor de ontwikkeling van een karikatuur al op de lachspieren werkt. Vraag Labaroeza verder naar de toepassing en uitwerking van een karikatuur.

 

telefoon: 06-23190044

e-mail: info@labaroeza.nl

Character design

Een ‘character’ in de vorm van een mascotte vertegenwoordigt uw bedrijf. Het is een handige aanvulling op uw marketing, want u spreekt uw klanten aan vanuit een personage. De mascotte brengt de rode draad aan in uw marketingcampagne. Zo vergroot het de herkenbaarheid van uw bedrijf. Vraag bij Labaroeza naar de verschillende typetjes en stijlen. Dan werken we vanuit ‘character design’ toe naar een ‘character’ dat uw bedrijf een gezicht geeft.

Afbeelding: Blue_Fifty_Infographic_03_140130