Cartoonist gezocht?

U zoekt een cartoonist die uw communicatie kan “prikkelen”? U kunt Labaroeza met een gerust hart een cartoon laten maken met humor! Een cartoon werkt vaak op de lachspieren, of het belicht het onderwerp net even vanuit een verrassende invalshoek. Het is een prikkelende toevoeging voor interne communicatie naar medewerkers, en externe communicatie naar uw klanten. Daarom zijn cartoons perfect toe te passen in nieuwsbrieven, personeelsbladen of websites. 

Striptekenaar gezocht?

Als striptekenaar kan ik zorgen dat uw bedrijf de hoofdrol speelt in een eigen stripverhaal. Misschien is uw directeur wel een personage in de verhaallijn? Het stripverhaal geeft een extra twist aan actualiteiten in uw bedrijf, waarin van alles kan gebeuren. Zo geeft u uw speciale uitgave, website of tijdschrift extra cachet mee. Labaroeza hoort graag wat voor strip u in gedachten heeft, dan ontwerpen we in overleg de eerste versie van een storyboard.

Prijs aanvragen of meer informatie?

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden of de kosten van het laten maken van een cartoon of een strip, neem dan contact op:


telefoon: 06-23190044
e-mail: info@labaroeza.nl